Vill du ha hjälp med att synas på nätet?

Kanske det är så att du haft en hemsida ett tag, men inte alls får det antal besökare du vill ha eller behöver? Har du ett företag, så är det ju rätt viktigt att få trafik till din sida. Men hur får man fler personer dit då? Det hela handlar om att synas på nätet, främst då på Google. Det är ju bra att dyka upp i så många sökresultat som möjligt när folk söker efter det du erbjuder, vare sig det är varor eller tjänster. För att synas på bra Google, så gäller det att jobba på med SEO. Det kan du göra själv, men det bästa och snabbaste sättet är att anlita hjälp. Det kan du göra hos First Vision Mediabyrå

Ha en tilltalande hemsida

Utöver att satsa på SEO och kanske även Google Ads, så är det viktigt att din hemsida är tilltalande, dels för Google, dels för de besökare som väl hittar dit. Det är ju ingen större mening att locka dit dem, om de vänder direkt på grund av att du har en sida som är rörig eller som inte går att förstå sig på. Så se till att fylla din sida med relevant information, ha bra undersidor samt se till att det är lätt att navigera runt på den. 

Se även till att satsa en del på sociala medier, som ett komplement till att ha en bra hemsida och att använda dig av SEO!

18 Mar 2022

Texten på denna blogg är inte skriven av Rasmus.

Rasmus är en svensk kille som bor och arbetar i San Fransisco. Han har arbetat med en mängd kända företag genom åren vilka bland annat inkluderar Dropbox, Facebook, Spotify, Spray, Lear Corporation och Notion.

Rasmus jobbade med Spotify från dag 1 fram till 2010, då han övergick till Facebook. Färgerna, det gröna, det gråa och den innovativa användarsidan på Spotify, det är Rasmus som står bakom. Rasmus är den som står bakom logotypen och mycket mer hos Spotify. Här kan du se bilder från Rasmus tid på Spotify.

 

Rasmus Andersson på andra sajter

 

I dagsläget jobbar Rasmus på Dropbox och han har även en egen sajt som heter rsms.me .