Vilka kläder ska man träna i?

Vad man har på sig då man tränar, det är rätt så individuellt. Det är inte ett måste att köpa särskilda träningskläder om man inte vill. Det fungerar ofta bra att ha kläder du är bekväm i, samt som sitter bra. Det kan förvisso vara bra att satsa på träningstights, om du tränar ofta. Du kan jämföra olika modeller på fitnessfrank. Om du tränar ute en del är det viktigt att ha kläder som fungerar för det. Som kan så att säga andas, så att de transporterar ut svetten som bryter fram. Det brukar kallas för funktionskläder. 

Träningskläder för dam och herr

Det damer ska tänka på är att ha en riktigt bra sport-bh som ger bra stöd för bysten. Det är ett av de viktigaste träningsplaggen. Sedan kan man köpa nästan vad som helst för tröja och byxor. Bra skor är även det viktigt. 

För män är det bra att satsa på att ha bekväma och funktionella kläder, eller ja det gäller ju för damer med. Sedan bra skor även för herrar givetvis.

Bra skor är ett måste

Vad du har på fötterna spelar roll, då du bör vara rädd om dina fötter. Du bör välja skor efter vad det är för träning du ska göra. Fundera även om du kan ha samma skor för olika träningsformer eller om du ska satsa på flera par. Du bör ha skor som passar dina fötter, så att du inte får skav eller andra problem.

22 Mar 2021

Texten på denna blogg är inte skriven av Rasmus.

Rasmus är en svensk kille som bor och arbetar i San Fransisco. Han har arbetat med en mängd kända företag genom åren vilka bland annat inkluderar Dropbox, Facebook, Spotify, Spray, Lear Corporation och Notion.

Rasmus jobbade med Spotify från dag 1 fram till 2010, då han övergick till Facebook. Färgerna, det gröna, det gråa och den innovativa användarsidan på Spotify, det är Rasmus som står bakom. Rasmus är den som står bakom logotypen och mycket mer hos Spotify. Här kan du se bilder från Rasmus tid på Spotify.

 

Rasmus Andersson på andra sajter

 

I dagsläget jobbar Rasmus på Dropbox och han har även en egen sajt som heter rsms.me .