Viktigt satsa på SEO

SEO eller sökmotoroptimering, det är något som är viktigt att satsa på om man har ett företag eller en hemsida man vill ska komma högt upp i sökresultat, oftast på Google. När folk idag sätter sig vid datorn eller surfar på mobilen och letar efter något, så görs det via en sökmotor. Google är idag det vanligaste att man använder. När de söker, så skriver de in sökord och sedan väljer de ofta någon av de allra högsta sökresultaten. Därför är det där du ska hamna! Det kan du göra genom att ha satsat på att göra en bra SEO. För att din sida ska ranka högt gäller det dock att veta hur du ska gå tillväga med din sökmotoroptimering. Är du osäker så finns det dock bra företag och mediabyråer att anlita att göra det åt dig. 

Smart anlita en SEO byrå

En stor fördel att anlita en SEO byrå att göra din sömotoroptimering är att de kan detta med SEO. De har många års erfarenhet av att optimera hemsidor så att de rankar högt på Google. Det är inte bara att komma högt upp i sökresultaten som är viktigt heller, det ska ju även driva mer trafik till din sida, alltså besökare, och då gärna rätt sorts besökare. Alltså sådana som är i din målgrupp. Du vill ju ha kunder som köper eller beställer, beroende på vad det är du erbjuder på din hemsida. Sen kan en SEO byrå även hjälpa dig mer med den digitala marknadsföringen mer generellt. 

24 Nov 2020

Texten på denna blogg är inte skriven av Rasmus.

Rasmus är en svensk kille som bor och arbetar i San Fransisco. Han har arbetat med en mängd kända företag genom åren vilka bland annat inkluderar Dropbox, Facebook, Spotify, Spray, Lear Corporation och Notion.

Rasmus jobbade med Spotify från dag 1 fram till 2010, då han övergick till Facebook. Färgerna, det gröna, det gråa och den innovativa användarsidan på Spotify, det är Rasmus som står bakom. Rasmus är den som står bakom logotypen och mycket mer hos Spotify. Här kan du se bilder från Rasmus tid på Spotify.

 

Rasmus Andersson på andra sajter

 

I dagsläget jobbar Rasmus på Dropbox och han har även en egen sajt som heter rsms.me .