Stora grabbar behöver snygga kläder med

Vi är många fotbollsfantaster, som gärna sitter och tittar på fotboll på tv, och äter gott och tar ett par öl. Detta sätter ju sig gärna på magen och på andra delar av kroppen. Man får lite större behov av att ha stora kläder. Jag trivs bra med min vikt, men jag har lite svårt att hitta bra kläder. Eller rättare sagt jag hade svårt att hitta bra kläder tills jag blev rekommenderad att titta in på en webbsida som heter motleydenim.se. Här finns en klädbutik, som heter Motley Denim och de har kläder för stora grabbar! Det finns stora kläder i många varianter av xl! Det är inte lätt att gå till en vanlig butik i stan och hitta denna typen av kläder, tro mig, jag har försökt. Oftast finns det bara just xl, och inte över. Skulle det mot förmodan finnas större, så är det antingen en trist standardmodell, eller plagg som ser ut som tält!

Att kunna klä sig snyggt

Även om man har behov av stora kläder, så vill man ju kunna klä sig snyggt. Det kan man göra genom att handla på Motley Denim. De har kläder för alla tillfällen. Så det finns kläder för vardag så väl som fest. Alla kläder är även så att säga trendiga, och helt "rätt". De har även träningskläder, om det är så att man vill börja med det. Jackor, underkläder och accessoarer är andra saker de säljer. Så har du, liksom jag behov av stora kläder, kolla in deras butik vetja!

8 Jun 2017

Texten på denna blogg är inte skriven av Rasmus.

Rasmus är en svensk kille som bor och arbetar i San Fransisco. Han har arbetat med en mängd kända företag genom åren vilka bland annat inkluderar Dropbox, Facebook, Spotify, Spray, Lear Corporation och Notion.

Rasmus jobbade med Spotify från dag 1 fram till 2010, då han övergick till Facebook. Färgerna, det gröna, det gråa och den innovativa användarsidan på Spotify, det är Rasmus som står bakom. Rasmus är den som står bakom logotypen och mycket mer hos Spotify. Här kan du se bilder från Rasmus tid på Spotify.

 

Rasmus Andersson på andra sajter

 

I dagsläget jobbar Rasmus på Dropbox och han har även en egen sajt som heter rsms.me .