Snart dags för en semesterresa

Nu är det inte många dagar kvar tills jag ska ta flygbussar Arlanda för att ta mig till flygplatsen och sedan vidare ut i världen. Jag har bokat en resa till Kanarieöarna faktiskt, en enkel charter, för känner att jag bara behöver vara. Sol, bad, värme och så vidare. Ska vara borta i 2 veckor. Jag kommer inte att åka själv utan vi är ett gäng som kommer att flyga ner tillsammans. Vi har hyrt ett hus där nere, som vi alla ska få plats i. Det är lite skönare att ha, än att bo i flera olika små rum på ett hotell. Jag ser fram emot att få komma iväg lite. Det har ju det senaste varit rätt trist väder hemma. Blev ju inte alls en sån sommar vi hade förra året!

Andningspaus

Just att åka iväg ett par veckor så här är bra, för att få en slags andningspaus. Det så att man orkar med den långa, mörka vintern som är på väg. Det är alltid tyngre att orka med vardagen på vintern tycker jag. Så att få fylla på med lite sol innan är något jag känner att jag måste göra helt enkelt. Det är därför vi har bokat denna resan. Det gör ju det lite lättare att orka med att jobba på vintern sedan om man har haft en stunds paus så att säga. Så om även ni vill göra det lättare för er att leva igenom vintern, åk bort ett tag!

7 Sep 2019

Texten på denna blogg är inte skriven av Rasmus.

Rasmus är en svensk kille som bor och arbetar i San Fransisco. Han har arbetat med en mängd kända företag genom åren vilka bland annat inkluderar Dropbox, Facebook, Spotify, Spray, Lear Corporation och Notion.

Rasmus jobbade med Spotify från dag 1 fram till 2010, då han övergick till Facebook. Färgerna, det gröna, det gråa och den innovativa användarsidan på Spotify, det är Rasmus som står bakom. Rasmus är den som står bakom logotypen och mycket mer hos Spotify. Här kan du se bilder från Rasmus tid på Spotify.

 

Rasmus Andersson på andra sajter

 

I dagsläget jobbar Rasmus på Dropbox och han har även en egen sajt som heter rsms.me .