Skydda mobilen på bra sätt

De två vanligaste mobilerna som de flesta idag har, det är Samsung och iPhone. Båda dessa är så kallade smartphones och kostar en hel del att köpa. Sedan finns det även andra märken, men det är mest dessa två man talar om. Om du har en smartphone, som du betalat en massa pengar för, se då till att skydda den på bra sätt. Du kan med fördel investera i ett skärmskydd till Samsung. Idag finns det olika varianter av skärmskydd, som då är ett skydd för skärmen. Den kan vara i plast eller glas. Det är ju så att med en Samsung så väl som iPhones, att deras skärmar är rätt så känsliga. De kan lätt spricka eller repas. Det kan du undvika genom att satsa på ett bra skärmskydd till Samsung, eller ett till din iPhone om det är vad du har.

Satsa på bra fodral eller skal

Ett annat sätt att skydda mobilen på, utöver att ha på ett skärmskydd, det är att satsa på antingen ett mobilskal eller ett mobilfodral. Ett skal sätts oftast bak på mobilen, medan ett fodral är som det låter och täcker då både fram och baksida. Det finns även smarta plånboksfodral, så att du kan ha med dig kort och pengar i den.

Själv har jag pajat både en och annan mobil i mina dagar, så numera har jag både fodral och skärmskydd på min mobil!

10 Mar 2022

Texten på denna blogg är inte skriven av Rasmus.

Rasmus är en svensk kille som bor och arbetar i San Fransisco. Han har arbetat med en mängd kända företag genom åren vilka bland annat inkluderar Dropbox, Facebook, Spotify, Spray, Lear Corporation och Notion.

Rasmus jobbade med Spotify från dag 1 fram till 2010, då han övergick till Facebook. Färgerna, det gröna, det gråa och den innovativa användarsidan på Spotify, det är Rasmus som står bakom. Rasmus är den som står bakom logotypen och mycket mer hos Spotify. Här kan du se bilder från Rasmus tid på Spotify.

 

Rasmus Andersson på andra sajter

 

I dagsläget jobbar Rasmus på Dropbox och han har även en egen sajt som heter rsms.me .