Skapa sig ett hem

Mitt hem är där jag hänger min hatt finns det ett utryck som sägs. Men, det är ju inte fel att skapa sig det dära hemmet, på egen hand och få det exakt så som man vill ha det. Det är nog många av oss som drömmer om att bygga ett eget hus. Grejen är ju att det är inte så svårt och det behöver inte vara allt för dyrt heller. Tittar man hos mäklare idag efter hus, så vet man inte alltid vad man får. Det kanske är så att man måste renovera en massa för att ens kunna flytta in. Då är det bättre att bygga ett eget hus, så att det går att flytta dit direkt.

Bygg dina drömmars hus

Du kanske redan har klart i huvudet hur du vill att ditt hus ska se ut? Det finns ju smarta husmodeller att utgå från annars. Det finns flera bra hustillverkare som idag erbjuder just husmodeller som du kan modifiera så som du vill att det ska se ut. Det finns till och med smarta verktyg på nätet där du kan bygga upp det i en modell för att se hur det ska se ut. 

Se även till att du köper en tomt som passar dig och det hus du vill ha. Det finns flera sätt att få tag på tomt idag. Det säljs en hel del av dem på nätet bland annat. Det gör att du kan bygga ditt hus även på det perfekta stället. 

23 Oct 2019

Texten på denna blogg är inte skriven av Rasmus.

Rasmus är en svensk kille som bor och arbetar i San Fransisco. Han har arbetat med en mängd kända företag genom åren vilka bland annat inkluderar Dropbox, Facebook, Spotify, Spray, Lear Corporation och Notion.

Rasmus jobbade med Spotify från dag 1 fram till 2010, då han övergick till Facebook. Färgerna, det gröna, det gråa och den innovativa användarsidan på Spotify, det är Rasmus som står bakom. Rasmus är den som står bakom logotypen och mycket mer hos Spotify. Här kan du se bilder från Rasmus tid på Spotify.

 

Rasmus Andersson på andra sajter

 

I dagsläget jobbar Rasmus på Dropbox och han har även en egen sajt som heter rsms.me .