Saker du inte får glömma vid flytten

Att flytta är spännande, även då man flyttar inom Sverige och inte till andra sidan planeten. När man flyttar är det viktigt att man inte missar något. Kanske kan du få en enklare flytt med mina små tips, och här får du tre saker du inte får glömma vid flytten - förutom barn, djur och alla dina prylar!

Byta adress

Det är rätt enkelt att byta adress, gå bara in på adressändring.se så får du reda på exakt hur du går tillväga. Det du inte får glömma här är att inte alla får din nya adress automatiskt. Du får själv meddela den till klubbar och föreningar, familj och till vänner. Mitt bästa tips är att beställa eftersändning för då ser du snabbt vilka som inte fått nya adressen. 

Städa ordentligt

Flyttar du till exempel från en lya i Majorna så måste du se till att det är rent och snyggt för nästa hyresgäst. Städa på egen hand, eller beställ flyttstädning i Göteborg utförd av proffs, men se till att du slipper göra om det. Det är aldrig kul att behöva komma tillbaka för backning på städningen!

Säg hejdå

Om du har barn är det extra viktigt att såga hejdå på rätt sätt. Inte bara till gamla lägenheten utan också till de grannar du lärt känna och lekkamrater i området. Flyttar du långt bort kommer barnen att sakna sina kompisar men med ett bra hejdå och lite tid på nätet efteråt kan det bli bra ändå. 

15 Aug 2022

Texten på denna blogg är inte skriven av Rasmus.

Rasmus är en svensk kille som bor och arbetar i San Fransisco. Han har arbetat med en mängd kända företag genom åren vilka bland annat inkluderar Dropbox, Facebook, Spotify, Spray, Lear Corporation och Notion.

Rasmus jobbade med Spotify från dag 1 fram till 2010, då han övergick till Facebook. Färgerna, det gröna, det gråa och den innovativa användarsidan på Spotify, det är Rasmus som står bakom. Rasmus är den som står bakom logotypen och mycket mer hos Spotify. Här kan du se bilder från Rasmus tid på Spotify.

 

Rasmus Andersson på andra sajter

 

I dagsläget jobbar Rasmus på Dropbox och han har även en egen sajt som heter rsms.me .