Så sugen på att skaffa pool

De senaste dagarna har värmen slagit till. Igår var det riktigt varmt, mer än 30 grader! I dag är det troligt att det blir minst lika varmt, om inte mer! Det är nu jag önskar jag hade haft en egen pool hemma! Visst kan man ju ta sig till en sjö för att bada, men, då måste man sätta sig i bilen och åka en bit. Vi har inte det på gångavstånd. Jag har funderat på att bygga pool tidigare, men inte kommit mig för det. Det krävs ju en del planering, samt att man måste ha pengar till det med. Men, det lutar åt att jag i år ska ta tag i det.

Blir en dag på stranden

Trots att klockan bara är strax efter 9, så är det redan 25 grader varmt här där jag bor. Så idag tänkte jag att jag ska fixa med mig enkel picknickmat och sedan ta bilen till stranden och tillbringa dagen där. Det är ju skönt att det är lördag idag, så att man kan njuta av vädret. Inte stå inne och jobba. Det var rätt jobbigt att göra igår kan jag säga!

Som tur är så är det inte så långt till stranden, med bil, så det är ju ett bra alternativ.  I alla fall fram tills att jag kan bygga mig en pool i trädgården i alla fall. Sen kan man ju bada när och hur man vill.

 

19 Jun 2021

Texten på denna blogg är inte skriven av Rasmus.

Rasmus är en svensk kille som bor och arbetar i San Fransisco. Han har arbetat med en mängd kända företag genom åren vilka bland annat inkluderar Dropbox, Facebook, Spotify, Spray, Lear Corporation och Notion.

Rasmus jobbade med Spotify från dag 1 fram till 2010, då han övergick till Facebook. Färgerna, det gröna, det gråa och den innovativa användarsidan på Spotify, det är Rasmus som står bakom. Rasmus är den som står bakom logotypen och mycket mer hos Spotify. Här kan du se bilder från Rasmus tid på Spotify.

 

Rasmus Andersson på andra sajter

 

I dagsläget jobbar Rasmus på Dropbox och han har även en egen sajt som heter rsms.me .