Allt fler slutar att röka

Jag tycker mig märka att det är allt fler som slutar upp med att röka. Det är aldrig något jag gjort själv, men har haft och har vänner som rökar. Men förr tyckte jag allt att man oftare såg rökare ute på rökplatserna, idag inte alls lika många. Samma sak bland mina vänner. Förr var det nog minst hälften av dem, idag är det bara ett fåtal. Det är kanske så att det är fler som upptäcker hur bra det är att sluta, eller är det kanske lättare att sluta nu för tiden med rätt hjälmedel? Vet en vän till mig gick över till e cigg. Han hade köpt sin e cigg på EQ cigs tror jag det var. Fördelen med en sån är att man kan styra halten av nikotinet. Det kan man inte direkt i en vanlig.

Skönt att fler upptäcker riskerna

Det är ju faktiskt stora risker med att röka, inte bra för hälsan, inte bra för miljön och inte bra för plånboken. Så bra att allt fler slutar upp med det! Jag har som sagt aldrig rökat, eller ja, jag testade väl en gång när jag var yngre, men det var inte för mig. Det är jag glad för! Det är lätt att bli beroende av såna saker, även snus. Så bra att jag inte fick för mig att börja med nåt av det. Min last är istället godis, fast i måttliga mängder!

26 Dec 2018

Texten på denna blogg är inte skriven av Rasmus.

Rasmus är en svensk kille som bor och arbetar i San Fransisco. Han har arbetat med en mängd kända företag genom åren vilka bland annat inkluderar Dropbox, Facebook, Spotify, Spray, Lear Corporation och Notion.

Rasmus jobbade med Spotify från dag 1 fram till 2010, då han övergick till Facebook. Färgerna, det gröna, det gråa och den innovativa användarsidan på Spotify, det är Rasmus som står bakom. Rasmus är den som står bakom logotypen och mycket mer hos Spotify. Här kan du se bilder från Rasmus tid på Spotify.

 

Rasmus Andersson på andra sajter

 

I dagsläget jobbar Rasmus på Dropbox och han har även en egen sajt som heter rsms.me .